Pagini

vineri, 21 octombrie 2022

 Frica de Respingere: Solutii


Nu te bloca emotional sa nu mai simti dezamagirea refuzului intrucat asta va bloca si emotiile Iubirii, Fericirii, Entuziasmului etc. Accepta toate emotiile si invata sa lucrezi cu ele.
Nu te atasa de raspunsurile oamenilor. Intelege ca fiecare are drumul lui in viata si cauta-I doar pe cei care se intersecteaza cu drumul tau.
Implica-te in actiuni care te fac sa mergi mai departe in evolutia ta pe toate planurile. Exemplu: Citeste o carte, asculta un material care sa te ajute, stabileste o noua intalnire 
Gaseste-ti activitati care te ajuta sa alchimizezi starea pe care ti-o da refuzul. Exemplu: Asculta muzica, vezi un film,  fa o plimbare in parc, sport etc. 
Cauta sa te imbunatatesti cu fiecare refuz. Inceteaza sa alergi dupa oameni care ti-au spus nu. Gaseste modalitati sa celebrezi NU-urile  
Nu ramane blocat in trecut. Invata sa traiesti in Prezent.

FA RESPINGEREA PRIETENUL TAU 




Ce te blocheaza in a te conecta cu oamenii si cum sa scapi de aceste blocaje


Cum te pozitionezi in fata oamenilor si care este proiectia pe care o transmiti despre tine atunci cand incerci sa stabilesti conexiuni
Este foarte important cum te vezi tu pe tine, va influenta felul in care te vad si ceilalti. 

Opreste judecata si proiectiile mentale asupra oamenilor cu care incerci sa stabilesti un raport si vei realiza cum acestea lucruri iti blocau raportul cu ei. 

Abilitatea de baza a unui lider este de a asculta cu Inima.

Atitudinea de Vanator vs Atitudinea de Medic 

Construieste-ti o poveste personala puternica astfel incat sa atragi atentia asupra ta. Aceasta trebuie sa fie scurta ( maxim 1 minut ), sa fie autentica, sa fie amuzanta (optional), sa contina esenta a ceea ce faci. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu